Pivara Tuzla
    

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Održana 22. vanredna Skupština društva

U skladu sa članom 4. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanju na tržištu vrijednosnih papira, objavljuje: Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje.
Na vanrednoj 22. Skupštini Društva održanoj 23.10.2017. godine, donesena je Odluka o odobravanju kreditnog zaduženja radi refinansiranja obaveza. Odluka o zasnivanju založnog prava na nekretinima i pokretnim stvarima.

- Kliknite ovdje za preuzimanje kompletne obavijesti

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Sazivanje XXII Vanredne Skupštine dioničara Pivare Tuzla

Nadzorni odbor društva je na 32. sjednici, održanoj 06.10.2017. godine donio Odluku o sazivanju XXII, vanredne Skupštine koja će se održati 23.10.2017. godine (ponedjeljak) sa početkom u 12:00 sati, a održat će se u sali restorana Pivara d.d. Tuzla, u sjedištu Društva, ulica Maršala Tita 163.

- Kliknite ovdje za preuzimanje kompletne obavijesti.
- Prilog 3. Obavijest o sazivanju Vanredne Skupštine
- Prilog 3. Sticanje dioničara preko 5% Pivara d.d. Tuzla

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Pivara d.d. Tuzla podržala kampanju „I mi postojimo“

Udruženje roditelja onesposobljene djece i onesposobljenih lica TK, je u petak 06.10.2017.godine na Trgu slobode organizovalo humanitarni bazar i druženje u sklopu Kampanje "I mi postojimo 2017" i "Nedjelje djeteta." Pored humanitarnog bazara i izložbe radova i rukotvorina, Udruženje organizuje i niz takmičarskih aktivnosti. Pivara Tuzla kao društveno odgovorna kompanija je prepoznala značaj ovakve kampanje te je sa velikim zadovoljstvom podržala zajedno sa nekolicinom drugih kompanija.

 
     
100 najvecih u Bosni i Hercegovini  

Održana gala svečanost "100 najvećih u BiH"

20.9.2017. godine u hotelu Hills u Sarajevu održana je gala svečanost "100 najvećih u BiH", gdje se po 30. put u organizaciji Poslovnih novina i Vanjskotrgovinske komore BiH okupilo više od 300 predstavnika vodećih tvrtki u našoj državi. Dodijeljena su priznanja najvećima u 2016. godini a među njima je bila i Pivara d.d. Tuzla. Nagradu u ime Pivare d.d. Tuzla preuzeo je direktor Fahrudin Salihović. Spisak ostalih dobitnika možete pogledati na linku u prilogu.

Link: Bljesak

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme

1. Procesni tehnolog (m/ž) 3 izvršioca
2. Elektro inžinjer automatike i elektronike (m/ž) 1 izvršilac

Pored općih uslova predviđenih Zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove : Za radno mjesto Procesni tehnolog: VSS diplomirani inžinjer prehrambene tehnologije. Za radno mjesto Elektro inžinjer automatike i elektronike: VSS elektro smjer (automatika / elektronika). Oglas ostaje otvoren do: 10.09.2017. godine - Kliknite ovdje za kompletan oglas

 
     
Nagradna igra kad si sretan ti naruci tuzlansko  

Finalnim izvlačenjem okončana velika nagradna igra
- Kad si sretan ti naruči tuzlansko
-

Nagradna igra je trajala od 20. marta do 31. avgusta 2017. godine. Za učešće u nagradnoj igri svaki igrač je trebao da pošalje SMS poruku sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane krunskog zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilsnera i da ga pošalje na broj 091 212 405. Svaki dobitnik koji je bio izvučen se automatski obavještavao putem SMS poruke u kojoj je pisalo koju nagradu je dobio/la, kao i gdje da se javi za preuzimanje iste. Ovom prilikom čestitamo svim sretnim dobitnicima dok ostalima želimo mnogo sreće u nekoj od narednih igara. Kliknite ovdje za preuzimanje preliminarnog spiska dobitnika. >>

 
     
Pivara Tuzla  

Mišljenje o ponudi za preuzimanje dioničkog društva Pivara d.d. Tuzla od strane RK Invest d.o.o. Sarajevo

Uprava društva Pivara d.d. Tuzla upoznata je sa ponudom za preuzimanje ciljnog društva Pivara d.d. Tuzla od strane ponuđača RK Invest d.o.o. Sarajevo. Ponuda se odnosi na preostalih 685.876 redovnih dionica, odnosno 48,9780 % od ukupnog broja dionica, nominalne vrijednosti 10,45 KM, koje u trenutku davanja ponude za preuzimanje nisu u vlasništvu ponuditelja. Ponuđena cijena po jednoj dionici iznosi 5,00 KM, što predstavlja 47,8469 % od nominalne vrijednosti dionica. Ponuda je objavljena 22.08.2017. godine u dnevnim novinama ,,Oslobođenje" i ,,Dnevni list". Rok važenja ponude za preuzimanje je 28 dana, a počinje teći od dana objavljivanja ponude u novinama. Kliknite za cjeli dokument mišljenja >>

 
     
Pivara Tuzla  

PONUDA ZA PREUZIMANJE DIONIČKOG DRUŠTVA

Na osnovu Zakona o preuzimanju dioničkih društava (Službene novine Federacije BiH broj 77/15) i Rješenja o odobrenju Ponude za preuzimanje od strane Komisije za vrijednosne papire Federacije BiH, broj: 04/1-19-222/17, od 16.08.2017. godine, RK Invest d.o.o.. Sarajevo, objavljuje: Ponudu za preuzimanje dioničkog društva. Ponuda za preuzimanje se odnosi na 685.876 redovnih dionica na ime što predstavlja 48,9780% od ukupnog broja dionica, nominalne vrijednosti 10,45 KM, koje u trenutku davanja Ponude za preuzimaje nisu u vlasništvu ponuditelja.
Kliknite ovdje za preuzimanje cjelokupne ponude >>
Kliknite ovdje za pregled objave ponude u Dnevnom listu >>
Kliknite ovdje za pregled objave ponude u Oslobođenju >>

 
     
Pivara Tuzla  

44. Međunarodni sajam šljive Gradačac

Svečano otvoren 44. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu. Svoje proizvode će predstaviti oko 300 izlagača kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz zemalja u okruženju.

Na ovom sajmu tradicionalno učestvuje i Pivara Tuzla koja će posjetiocima predstaviti svoj asortiman proizvoda. Pozivamo vas da posjetite naš štand, a sajam je otovren od 23.do 28.08.2017. godine

 
     
FK Sloboda  

Potpisan ugovor o nastavku saradnje sa FK Sloboda

Na prigodnoj konferenciji za medije, Pivara Tuzla i FK Sloboda Tuzla su ozvaničili nastavak saradnje potpisivanjem ugovora. Nastavkom saradnje sa FK Sloboda, Pivara d.d. Tuzla daje doprinos razvoju kluba i sporta općenito. Obnavljanjem ovog i drugih sponzorstava je jasna potvrda stanovišta Pivare Tuzla da je kompanija sa jakom željom za podršku kulturnim i sportskim udruženjima. Pozivamo i druge da nam se pridruže te da na taj način pomognu veoma oslabljene sportske klubove. Ugovor o saradnji i sponzorstvu su potpisali direktor Pivare Tuzla, Fahrudin Salihović i Senad Mujkanović, direktor FK Sloboda. (03.08.2017.)

 
     
Nagradna igra kad si sretan ti naruci tuzlansko  

Održano izvlačenje dobitnika 4. kola Nagradne igre
Kad si sretan ti naruči tuzlansko

Izvlačenje dobitnika četvrtog kola Nagradne igre obavljeno je u prostorijama Pivare Tuzla, u prisustvu članova komisije i uposlenika Pivare Tuzla. Ovom prilikom izvučena su 22 sretna dobitnika.
Svaki izvučeni dobitnik se odmah nakon izvlačenja automatski obavještava SMS porukom koju nagradu je dobio i na koji broj telefona da se javi. Ovom prilikom čestitamo svim sretnim dobitnicima.
Kliknite ovdje za Preliminarni spisak svih dosadašnjih izvučenih dobitnika >>

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Press konferencija povodom novih
investicija i planova Pivare Tuzla

Danas, 19.07.2017. godine u krugu Pivare d.d. Tuzla je održana Press konferencija povodom novih velikih investicija Pivare Tuzla kao i prezentacije planova za naredni period.
Nakon puštanja u rad savremenog, tehničko-tehnološkog magacinskog prostora u Gornjoj Tuzli, Pivara d.d.Tuzla nastavlja pozitivne trendove koji prate razvoj i poslovanje. Za ovu investiciju u 2016. godini uloženo više miliona KM, bez kreditnog zaduženja, čime smo riješili dugugodišnji veliki problem Pivare Tuzla i dobili preko 4.200 kvadratnih metara skladišnog prostora...

Kliknite ovdje za više >>
     
Aldin Sejdinovic - Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Uručena nagrada Ljetovanje za dvoje

Danas je u Pivari Tuzla u objektu Pivnice Taverna svečano uručena nagrada Ljetovanje za dvoje. Ova nagrada je izvučena u okviru nagradne igre Kad si sretan ti naruči tuzlansko a u saradnji sa turističkom agencijom Golden Tours. Nagradu je osvojio Aldin Sejdinović iz Matuzića a u njegovo ime nagradu je preuzela supruga. S obzirom da je riječ o porodici sa djecom, Golden Tours je velikodušno proširio ovu nagradu za cjelokupnu porodicu. Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im prelijep provod. Ostale učenike podsjećamo da nagradna igra traje do 31. avgusta kada će biti izvučena glavna nagrada - Škoda Oktavija.

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Velika ulaganja u proizvodnju Pivare Tuzla
tokom 2017. godine

U toku ove godine Pivara Tuzla ima nekoliko velikih projekata i ulaganja u modernizaciju i unapređenje svoje proizvodnje. Trenutno su u završnici radovi na instalaciji nove pakerice, robota za paletizaciju i savremene etiketirke sa naprednim mogućnostima. Takođe u nastavku ovih aktivnosti su mnoge druge poput izgradnje transprtnog lifta, uređenja fasade i stolarije jednog od proizvodnih zgrada, kao i mnoga druga ulaganja i poslovi.
Kliknite ovdje da vidite samo dio toga preko naših fotografija.

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Obavještenje o dopuni dnevnog reda XXI Skupštine
dioničara Pivare Tuzla

Poštovani, u prilogu se nalazi Obavještenje o dopuni dnevnog reda 21 Skupštine Pivara d.d. Tuzla, dokument sa odlukama sa Skupštine kao i prilog 3.
Obavještenje je objavljeno u dnevnim novinama Oslobođenje dana 20.06.2017. godine, oglasnoj ploči i web stranici Društva i dostavljeno je Komisiji za vrijedo-nosne papire i dioničarima sa preko 0,5 % dionica.

.- Kliknite ovdje za preuzimanje Obavijesti dopune i Prilog 3.
 - Kliknite ovdje za preuzimanje dokumenta odluka 21. Skupštine

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Sazivanje XXI Skupštine dioničara Pivare Tuzla

Na sjednici održanoj 01.06.2017. godine, Nadzorni odbor Pivara d.d. Tuzla je donio Odluku o sazivanju 21. Skupštine Društva za ponedjeljak 26.06.2017. godine sa početkom u 12 sati, u sjedištu Društva (Maršala Tita 163, Tuzla). Obavještenje o sazivanju Skupštine objavljeno je 04.06.2017. godine u dnevnim novinama Oslobođenje, web stranici i oglasnoj tabli Društva, kao i Komisiji za vrijednosne papire.

- Kliknite ovdje za preuzimanje kompletne obavijesti i bitnog događaja.

 
     
Pivara Tuzla - Skupstina  

Obavještenje o bitnom događaju - sticanje od jednog dioničara više od 5% dionica sa pravom glasa

Poštovani,
U prilogu objavljujemo obavještenje o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emintenta - sticanje od jednog dioničara više od 5% dionica sa pravom glasa. Obavještenje je obavljeno i u dnevnom listu Oslobođenje 20.05.2017. godine, na web stranici Društva i dostavljeno Komisiji.

- Kliknite ovdje za preuzimanje kompletne obavijesti

 
     
15 maj Pivara Tuzla  

Obilježena godišnjica prisjećanja na poginule borce,
radnike Pivare Tuzla

Jedinstvena organizacija boraca Pivare Tuzla svake godine 15.maja organizuje tradicionalno obilježavanje datuma prisjećanja poginulih boraca, radnika Pivare Tuzla. Ovom prilikom, uz prisustvo velikog broja radnika i gostiju položeno je cvijeće na spomen ploču od strane porodica poginulih, kao i kolektiva Pivara Tuzla, dok se komemoracija nastavila u prostorijama Pivare Tuzla d.d..
U proteklom ratu Pivara Tuzla je izgubila svojih pet radnika: Ćamila Sadikovića, Nijaza Grahića, Saliha Zulića, Enesa Bektića i Ademira Begića.

Kliknite ovdje za više >>
     
Skupstina dionicara Pivara Tuzla  

Obavještenje o održanoj 20. Skupštini dioničara

U skladu sa članom 3., a u vezi sa članom 4. stav 1. i članom 8. stav 2. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanja na tržištu vrijedonosnih papira (Službene novine FBiH, broj 35/13), u zakonskom roku, objavljujemo Izvještaj o događaju koji bitno utiče na poslovanje - održavanje 20. vanredna Skupština Društva.

- Kliknite ovdje za preuzimanje kompletne obavijesti

 
     
Pivara Tuzla  

Press konferencija - Pivara Tuzla 20.03.2017.

Pivara Tuzla je povodom raznih aktivnosti organizovala press konferenciju na kojoj je prisustvovao veliki broj predstavnika medija. Priliku da im predstavi sve aktivnosti imao je direktor Fahrudin Salihović. On je predstavnicima medija ukazao na sva dosadašnja ulaganja u razvoj proizvodnje kao i planove za ovu godinu. Svakako se mora naglastiti da je riječ o velikim finansijskim ulaganjima koja imaju za cilj unapređenje proizvodnje. Takođe, pored raznih ulaganja istaknut je i početak nove Nagradne igre koju je u potpunosti predstavila i najavila Zlata Smajić, predstavnica marketing službe Pivare Tuzla.

Kliknite ovdje za više >>
     
Nagradna igra Tuzlanski pilsner  

Nova nagradna igra - Kad si sretan ti naruči tuzlansko!

Pivara Tuzla je pokrenula novu Nagradnu igra koja traje od 20. marta do 31. avgusta 2017. godine.
Za učešće u nagradnoj igri svaki igrač treba da pošalje SMS sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane krunskog zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilsnera i da ga pošalje na broj 091 212 405. Potrebno je poslati samo upisanu šifru od 7 znakova sa čepa, i ništa više.
Svaki dobitnik kojeg računar izvuče, automatski dobija obavještenje putem SMS poruke u kojoj piše koju nagradu je dobio, kao i gdje da se javi za preuzimanje.
Izvlačenja dobitnika su svakog 20-og u mjesecu.

Kliknite ovdje za više >>
     
Pivara Tuzla  

Posjeta studenata Tehnološkog fakulteta

U okviru dodiplomskog studija Tehnološkog fakulteta, studenti izučavaju osnove u vezi tehnološkog procesa i tehnoloških operacija (hidromehaničke, toplinske i difuzione operacije). Tim povodom su studenti treće godine dodiplomskog studija u pratnji profesora Elvisa Ahmetovića, izrazili želju da 27.01. posjete Pivaru Tuzla kako bi se upoznali sa tehnološkim procesom proizvodnje piva i osnovnim operacijama u njemu. Ispred Pivare Tuzla dočekao ih je i sa svim upoznao gosp. Rijad Arnautović. Inače, Pivara Tuzla kao društveno odgovorna kompanija redovno izlazi u susret ovakvim i sličnim zahtjevima.

 
     
Pivara Tuzla  

Proizvodnja i tokom januara bez promjene u dinamici

Pored izuzetno niskih temperatura koje su ovih januarskih dana prisutne na našem području, potražnja za pivom je i dalje velika te se proizvodnja u Pivari Tuzla odvija bez ikakvih promjena u dinamici.
Očito je naša posebna praznična serija Tuzlanskog pilsnera više nego dobra za zagrijavanje. Uživajte sa nama u ovom zimskom periodu.

#NamjernoDobar
#TuzlanskiPilsner

 
     
Pivara Tuzla  

Press konferencija za dobijene nagrade Pivare Tuzla

20.12.2016. godine, u Pivari Tuzla d.d. je upriličena press konferencija povodom nedavno dobijenih prestižnih nagrada za Najbrend i Najkompaniju dodijeljenih od strane Direkcije i agencije za izbor i promociju najmenadžera Bosne i Hercegovine u Banjaluci. Sa ponosom ističemo da je pored navedenih nagrada Pivara Tuzla tokom 2016. godine dobila nekoliko prestižnih priznanja među kojima ističemo: Global Trade Leaders Cluba iz Pariza, Zlatna ruža Zeps-a u Zenici i Zlatnu jabuku u Goraždu, a sve za kvalitet proizvoda. Kulminaciju svih nagrada je akcentirala nagrada za Najbrend 2016. godine. Pored toga, direktor Fahrudin Salihović je dobio nagradu SNL izbora kao Najmenadžer za 2016. godinu.

 
     
Najbren 2016 godine - Tuzlanski pilsner  

Specijalna nagrada Najbrend - Tuzlanski pilsner
dodijeljena Pivari Tuzla

Na 35. Ceremoniji proglašenja najboljih od najboljih poslovnih ljudi i kompanija iz Bosne i Hercegovine u banjalučkom Banskom dvoru, 15. decembra 2016. godine, uz prisustvo nekoliko stotina najuspješnijih menadžera i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti Banje Luke i Bosne i Hercegovine, Stručni žiri nezavisne Agencije za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija je dodijelio 14 nagrada najuspješnijim menadžerima iz cijele Bosne i Hercegovine.

Klikni ovdje za više >>

 
     
Renato Mannheimer  

Otvaranje novog, savremenog magacinskog
prostora Pivare Tuzla

Danas, 31.10.2016. godine na svečanosti povodom završetka velikih investicijskih radova, u Gornjoj Tuzli otvoren i magacinski prostor veličine 4.500 metra kvadratnih. Ova svečanost je održana u prisustvu mnogoborjnih zvanica i predstavnika medija. Čast da presjeku vrpcu su imali Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle i Fahrudin Salihović, direktor Pivare Tuzla.

Klikni ovdje za više >>

 
     
Press konferencija Pivara Tuzla  

Konferencija za predstavnike medija u Pivari Tuzla

U ponedjeljak, 10.10.2016. godine u prostorijama Pivare Tuzla održana je konferencija za predstavnike medija kojem je prisustvovao veliki broj novinara.
Ovom prilikom su objavljene dosadašnje investicije Pivare Tuzla kao i uvođenja novih proizvoda, Fenix energy drink i Premium Crno pivo u limenci. Pored tih najava posebno je istaknuta najnovija nagrada sa 23. generalnog BH sajma ZEPS u Zenici gdje je dobijena nagrada Zlatna medalja: Ruža ZEPS-a za proizvod Tuzlanski pilsner. Predstavnici medija su imali priliku i da vide neke od infrastrukturnih radova koji su završeni kao i one koji su još u toku.

 
     
Zlatna medalja Ruza ZEPS-a  

Zlatna medalja i Specijalno priznanje na sajmu ZEPS

Na 23. generalnom sajmu ZEPS, koji se održava u Zenici od 4. do 8. oktobra 2016. godine, Pivara Tuzla dobila je veliko priznanje, Zlatnu medalju Ruža ZEPS-a za kvalitet proizvoda Tuzlanski pilsner kao i Specijalno priznanje Sajma.
Ova tradicionalna nagrada ZEPS-a je još jedna potvrda kvaliteta proizvoda Tuzlanski pilsner, najpoznatijeg brenda Pivare Tuzla. Ovo prestižno priznanje dolazi nam upravo u vrijeme povećane potražnje za našim pivom i sve to ide u prilog činjenici da brend Tuzlanski pilsner potrošači u BiH izuzetno cijene. U ime Pivare Tuzla, čast da primi ove nagrade imao je gospodin Fahrudin Salihović, direktor Pivare Tuzla.

 
     
Nagradna igra Pilsner nagradjuje  

Premium Crno pivo - Svijetla strana tamnog piva

Pivara Tuzla je od jeseni 2016 godine lansirala brend Premium Crno pivo u novoj ambalaži - limenka 0,50 lit.. Riječ je o brendu koji je do sada bio dostupan samo u malim bocama od 0,33 lit. kao i u buradima za točenje. Premium Crno pivo je specijalno pivo proizvedeno od najfinijh vrsta aromatičnog slada koji mu daju rafiniranu punoću ukusa. Sa 13% prirodnog ekstrakta i 4.7% alkohola Premium Crno pivo pruža jedinstven ugođaj i pravi je specijalitet za degustaciju u dugim zimskim noćima. Treba naglasiti da pored jedinstvenog okusa nova limenka crnog piva svojim dizajnom i izgledom neće ostaviti ravnodušnim nijednog ljubitelja piva.

 
     
Nagradna igra Pilsner nagradjuje  

Završena je Nagradna igra - Pilsner nagrađuje

Nagradna igra je započeta 20. marta 2016. i trajala je do 20. avgusta 2016. godine.
Za učešće u nagradnoj igri svaki igrač je trebao poslati SMS sa jedinstvenim kodom koji se nalazio sa unutrašnje strane krunskog zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilnera i da ga pošalje na broj 091 212 405. Svaki dobitnik kojeg je računar izvukao, automatski je obavješten putem SMS poruke u kojoj piše koju nagradu je osvojio, kao i gdje da se javi za više informacija !!
Glavnu nagradu, automobil Škoda je osvojio gosp. Franco Tadić iz D. Dubrava. Čestitamo svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama.
Kliknite ovdje za preuzimanje i pregled preliminarnog spiska dobitnika >>

 
     
Pivara Tuzla  

Izgradnja novih skladišnih prostora Pivare Tuzla

U toku su ubrzani građevinski radovi koji se izvode na objektu visokosofisticiranog skladišnog prostora u Gornjoj Tuzli.
Investicija vrijedna 2 miliona konvertibilnih maraka koje su uložene za zemljište i izvođenje građevinskih radova, privodi se kraju i očekuje se krajem mjeseca augusta puštanje u funkciju. Ovih novih 2.500 kvadratnih metara skladišta će uveliko olakšati dalje uspješno poslovanje kao i obavljanje pratećih funkcija u procesu proizvodnje.

 
     
FK Sloboda  

Pivara Tuzla i dalje uz FK Sloboda

Danas je u prostorijama RSD Sloboda u Tuzli potpisano obnavljanje jednogodišnjeg ugovora između kompanije Pivara Tuzla i FK Sloboda. Ugovor su potpisali Fahrudin Salihović, direktor Pivare Tuzla i Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda. Pivara Tuzla sa svojim brendom Tuzlanski pilsner ostaje jedna od ključnih partnera crveno-crnog tima iz Tuzle. Velika je čast biti podrška Slobodi, jednom od najstarijih klubova. Velika podrška i požrtvovanost igrača Slobode odličan su preduvjeti za uspjeh. Nadamo se da će podrška Pivare i ostalih i dalje pomoći još boljim rezultatima i uspjesima ekipe koji će obradovati sve navijače Slobode.

Kliknite ovdje za više >>
     
Pivara Tuzla  

Pivara Tuzla među najboljima

Pivara Tuzla i njen direktor, gospodin Fahrudin Salihović imali su čast da 7. jula 2016. godine, u Gradskoj vijećnici u Sarajevu prisustvuju ceremoniji dodjele 34. najveće menadžerske nagrade “Evropski najmenadžer godine”, kao i najboljeg biznisa u regionu jugoistočne i srednje Evrope. Na čelu žirija ove godine bio je predsjednik holdinga “Zepter International” iz Varšave Vibor Mulić koji je, obraćajući se dobitnicima priznanja, kazao kako su svojim uspjehom pokazali da se na ovom području može uspješno voditi biznis.

 

Kliknite ovdje za više >>
     
Pivara Tuzla - Skupstina  

Obavještenje o održanoj 19. Skupštini dioničara

U skladu sa članom 3., a u vezi sa članom 4. stav 1. i članom 8. stav 2. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanja na tržištu vrijedonosnih papira (Službene novine FBiH, broj 35/13), u zakonskom roku, objavljujemo Izvještaj o događaju koji bitno utiče na poslovanje - održavanje 19. redovne Skupštine Društva.

- Kliknite ovdje za preuzimanje kompletne obavijesti

 
     
Pivara Tuzla  

Privode se kraju radovi na uređenju prostora Pivare Tuzla

Brojna mehanizacija je postavljanjem asfaltne podloge završila 3 fazu, nakon koje slijede radovi na uređenju i montaži neophodnih konstrukcionih elemenata. Ovim poslom se zaokružuje velika investicija Pivare Tuzla koja je imala za plan osiguranje brda Gradina kao i dogradnju magacinskih površina i prostora za druge namjene a sve u krugu firme.
Svi poslovi su do sada obavljeni bez ikakvih problema te se nadamo da će tako ostati sve do kraja realizacije, ovog zaista velikog posla.

 
     
Donacija narodnoj kuhinji Pivare Tuzla  

Tradicionalna pomoć Pivare Tuzla Narodnoj kuhinji Imaret

Predstavnici Pivare Tuzla su u petak, 17. juna, dobrotvornom društvu "Merhamet" tradicionalno, uručili skromnu donaciju u svojim proizvodima za potrebe Narodne kuhinje Imaret iz Tuzle. Uz zahvalnost na vrijednoj donaciji, direktor "Merhameta" Adil ef. Pezerović je istakao da Pivara Tuzla već više godina tradicionalno pomaže rad Narodne kuhinje Imaret u Tuzli i svake godine donira znatne količine svojih proizvoda. Svaka donacija Narodnoj kuhinji je značajna i dobrodošla jer je korisnika jako puno i svakim danom sve ih je više pa ovim putem Pivara Tuzla apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihov rad.

 
<< 1 - 2 >>    
     

www.pivaratuzla.ba