Pivara Tuzla
        
 
 
     
Pivara Tuzla - Skupstina  

Obavještenje o održanoj 19. Skupštini dioničara

U skladu sa članom 3., a u vezi sa članom 4. stav 1. i članom 8. stav 2. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanja na tržištu vrijedonosnih papira (Službene novine FBiH, broj 35/13), u zakonskom roku, objavljujemo Izvještaj o događaju koji bitno utiče na poslovanje - održavanje 19. redovne Skupštine Društva.

- Kliknite ovdje za preuzimanje kompletne obavijesti

 
     
Pivara Tuzla  

Privode se kraju radovi na uređenju prostora Pivare Tuzla

Brojna mehanizacija je postavljanjem asfaltne podloge završila 3 fazu, nakon koje slijede radovi na uređenju i montaži neophodnih konstrukcionih elemenata. Ovim poslom se zaokružuje velika investicija Pivare Tuzla koja je imala za plan osiguranje brda Gradina kao i dogradnju magacinskih površina i prostora za druge namjene a sve u krugu firme.
Svi poslovi su do sada obavljeni bez ikakvih problema te se nadamo da će tako ostati sve do kraja realizacije, ovog zaista velikog posla.

 
     
Preliminarni spisak dobitnika nagrada  

Preliminarni spisak dosadašnjih dobitnika nagrada nagradne igre - Pilsner nagrađuje

Nagradna igra Pilsner nagrađuje traje od 20. marta do 20. avgusta 2016. godine.
Svaki dobitnik kojeg računar izvuče, automatski dobija obavještenje putem SMS poruke u kojoj piše koju nagradu je dobio, kao i gdje da se javi za preuzimanje.

Izvlačenja dobitnika su svakog mjeseca, a finalno je na dan završetka nagradne igre. Poslane SMS poruke sa kodovima su u igri nakon svakog izvlačenja.

Kliknite ovdje za preuzimanje preliminarnog spiska dosadašnjih dobitnika nagrada.

 
     
Donacija narodnoj kuhinji Pivare Tuzla  

Tradicionalna pomoć Pivare Tuzla Narodnoj kuhinji Imaret

Predstavnici Pivare Tuzla su u petak, 17. juna, dobrotvornom društvu "Merhamet" tradicionalno, uručili skromnu donaciju u svojim proizvodima za potrebe Narodne kuhinje Imaret iz Tuzle. Uz zahvalnost na vrijednoj donaciji, direktor "Merhameta" Adil ef. Pezerović je istakao da Pivara Tuzla već više godina tradicionalno pomaže rad Narodne kuhinje Imaret u Tuzli i svake godine donira znatne količine svojih proizvoda. Svaka donacija Narodnoj kuhinji je značajna i dobrodošla jer je korisnika jako puno i svakim danom sve ih je više pa ovim putem Pivara Tuzla apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihov rad.

 
     
Fenix energy drink  

NOVO - Fenix energy drink -

Obogaćujući asortiman i izlazeći u susret mladim i energičnim potrošačima, Pivara Tuzla je pokrenula distribuciju Fenix energy drink, osvježenje koje nudi dodatnu dozu energije i inspiracije za svakodnevne ambicije i izazove. Novi proizvod kompanije Pivara Tuzla pomjera granice tržišta energetskih pića u Bosni i Hercegovini s obzirom da je riječ o energetskom napitku vrhunske kvalitete, koje se proizvodi po zahtjevnim licenciranim recepturama i koje svojim glatkim okusom osvaja sve. Vjerujemo da će svi koji ga probaju prepoznati njegovu izvrsnost i posebnost.

 
     
Skupstina dionicara Pivara Tuzla  

Sazivanje XIX Skupštine dioničara Pivara d.d. Tuzla

Na osnovu Odluke o sazivanju Skupštine Dioničkog društva Pivara Tuzla donesene na sjednici Nadzornog odbora dana 26.05.2016. godine, u skladu sa Zakonom o privrednim društvima i Statutom Društva, Nadzorni odbor Pivara d.d. Tuzla objavljuje: Obavještenje o sazivanju XIX Skupštine dioničara Pivara d.d. Tuzla.

Saziva se XIX Skupština Dioničkog društva Pivara Tuzla i zakazuje za dan 20.06.2016. godine (ponedeljak) sa početkom u 12:00 sati, a održati će se u sali restorana Pivara d.d.Tuzla, u sjedištu Društva, u ulici Maršala Tita 163.

Kliknite ovdje za preuzimanje cjelokupnih dokumenata >>
     
Global Trade Leaders Club  

Press konferencija u Pivari Tuzla

Dana 19.05.2016. godine u Pivari Tuzla je održana press konferencija povodom dobijanja internacionalnog priznanje pod nazivom „Internacionalni trofej za kvalitet“, u organizaciji asocijacije Globals Trade Leaders Club iz Madrida. Svečana ceremonija dodjele održana je u Parizu, a značaj ove nagrade potvrdilo je prisustvo delegacija brojnih zemalja, među kojima i ambasadora BiH u Francuskoj, gospodina Ivana Orlića. Priznanje je u ime Pivare Tuzla primio direktor Salihović Fahrudin. Ova nagrada samo je dodatni pokazatelj kvaliteta proizvoda koje proizvodi Pivara Tuzla, a pored toga znatno će doprinjeti još većem plasmanu proizvoda Pivare Tuzla na nova tržišta van Bosne i Hercegovine.

 
     
15 maj - Pivara Tuzla  

Prisjećanje na poginule borce, radnike Pivare Tuzla

U povodu 15.maja, danas je J.O.B. Pivara Tuzla.d.d. organizovala radicionalno obilježavanje ovog značajnog datuma prisjećanja poginulih boraca, radnika Pivare Tuzla. Uz prisustvo velikog broja uposlenika i gostiju položeno je cvijeće na spomen ploču od strane porodica poginulih, kao i kolektiva Pivara Tuzla, a komemoracija je nastavljena u prostorijama Pivare Tuzla d.d..
U proteklom ratu Pivara Tuzla je izgubila svojih 5 radnika: Ćamila Sadikovića, Nijaza Grahića, Saliha Zulića, Enesa Bektića i Ademira Begića.

 
     
Nagradna igra Pilsner nagradjuje  

Nova nagradna igra - Pilsner nagrađuje

Pivara Tuzla je pokrenula novu Nagradnu igra koja traje od 20. marta do 20. avgusta 2016. godine.
Za učešće u nagradnoj igri svaki igrač treba da pošalje SMS sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane krunskog zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilnera i da ga pošalje na broj 091 212 405. Potrebno je poslati samo upisani kod na zatvaraču, i ništa više. Svaki dobitnik kojeg računar izvuče, automatski dobija obavještenje putem SMS poruke u kojoj piše koju nagradu je dobio, kao i gdje da se javi za preuzimanje. Izvlačenja dobitnika su svakog mjeseca, a finalno je na dan završetka nagradne igre. Kliknite ovdje za više...

 
     
Press konferencija Pivara Tuzla  

Press konferencija u Pivari Tuzla

18.03.2016. godine u prostorijama Pivare Tuzla održana je press konferencija u prisustvu mnogobrojnih predstavnika medija na kojoj je Pivara Tuzla predstavila dosadašnje aktivnosti i ulaganja kao i planove za naredne periode, te iskoristila priliku da najavi početak nagradne igre Pilsner nagrađuje kao i da izrazi nezadovoljstvo za najavljeno povećanje akciza na pivo.

Kliknite ovdje za više...

 
     
Gimnazija Ismet Mujezinovic  

Posjeta učenika Gimanzije Ismet Mujezinović iz Tuzle

03.03.2016. godine u cilju stručnog obrazovanja učenika JU Gimnazija „Ismet Mujezinović“ Tuzla, a u skladu sa njihovim nastavnim planom i programom rada iz predmeta izborna nastava hemije i biologije, u posjeti Pivari Tuzla je došla grupa od 18 učenika u pratnji profesorice hemije, gosp. Senade Aljić. Inače, Pivara Tuzla d.d. redovno otvara svoja vrata svim vrstama studentskih posjeta i trudi se da, koliko je god moguće, pomogne u edukaciji mladih ljudi. Naše je posebno zadovoljstvo i dužnost u pomaganju obrazovanja mladih kao i ulaganje u njihov razvoj.

 
<< 1 - 2 >>    
     

www.pivaratuzla.ba