Pivara Tuzla YouTube
Pivara Tuzla Instagram

Pivara Tuzla
    

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

- Pivara Tuzla sponzor Internacionalne konferencije kuhara -

5 i 6. novembra 2018. godine, u amfiteatru Katoličkog školskog centra ‘Sveti Franjo’ u Tuzli, Udruženje građana "Asocijacija kuhara" po prvi put organizuje manifestaciju "1. Internacionalna konferencija kuhara".
Pivara Tuzla je sa ponosom podržala ovu manifestaciju u saradnji sa Pivnicom Taverna, gdje će se sa zadovoljstvom ugostiti vrhunski kuhari sa naših prostora i inostranstva.

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

- Nagrada MUST HAVE za Tuzlanski pilsner -

Još jedno priznanje koje je stiglo na adresu Pivare Tuzla za nas je najbolja potvrda da su prepoznati naši napori da kvalitet Tuzlanskog pilsnera prilagodimo zahtjevima tržišta i potrebama potrošača.
Projekat izbora, sproveden u saradnji In Store magazina i agencije Nielsen, izdvojio je naš brend Tuzlanski pilsner u konkurenciji od oko 400 kokurenata kao Must have 100, na što smo posebno ponosni, jer ovo potvrđuje naš kvalitet kako kod trgovaca tako i kod potrošača. Must have tuzlanski pilsner. Namjerno dobar.

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

- OGLAS ZA POSAO -

Shodno ukazanoj potrebi Pivara d.d. Tuzla , dana 19.09.2018.godine, raspisuje
O G L A S za prijem u radni odnos na određeno vrijeme Radno mjesto: električar - održavanje proizvodne elektro opreme (1) i energetičar za kotlovska i rashladna postrojenja (1). -Poželjno iskustvo na istim poslovima. Svi zainteresovani kandidati mogu svoje prijave sa biografijom i diplomom poslati, sa naznakom „PRIJAVA NA OGLAS ZA POSAO VOZAČA“ i to putem:
- Pošte na adresu PIVARA D.D. TUZLA, Maršala Tita 163 Tuzla, fax-a na broj: 035 300 107, mail: pivara@pivaratuzla.com.ba ili lično na protokol Društva. Oglas ostaje otvoren 7 dana od dana objavljivanja.

Kliknite ovdje za više >>
     
Darko Crvenkovic  

- DARKO CRVENKOVIĆ PREUZEO GLAVNU NAGRADU -

Gospodin Darko Crvenković iz Tuzle, danas je u Pivari Tuzla preuzeo glavnu nagradu nagradne igre Pivare Tuzla - Kad si sretan ti naruči tuzlansko, automobil Passat B8.
Ključeve automobila sretnom dobitniku uručio je gospodin Fahrudin Salihović, direktor Pivare d.d. Tuzla koji je tom prigodom rekao: "Čestitamo sretnom dobitniku, a ovaj automobil je nešto u čemu će gospodin Crvenković i njegova porodica imati prilike uživati. Odlučili smo dodijeliti upravo ovaj automobil kao glavnu nagradu jer radimo na tome da svake godine povećavamo vrijednosti nagrada. Na taj način želimo da što bolje nagradimo naše kupce....

Kliknite ovdje za više >>
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

- OKONČANA VELIKA NAGRADNA IGRA -
kad si sretan ti naruči tuzlansko

U prelijepom prostoru Bingo City Center Tuzla održano je finalno izvlačenje dobitnika nagradne igre. Glavna nagrada je otišla u ruke vlasnika telefonskog broja 061/761-175. Međutim, još nije poznato ime i prezime dobitnika i u koji grad je otišla glavna nagrada jer se osoba nije javljala na telefon za vrijeme javnog izvlačenja. Preliminarni spisak dobitnika svih nagrada je dostupan klikom OVDJE. Podsjećamo, za učešće u nagradnoj igri bilo je potrebno poslati SMS poruku sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane krunskog zatvarača, na bocama Tuzlanskog pilsnera.

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

- Svečano uručena nagrada Ljetovanje za dvoje -

U prostorijama Pivare Tuzla danas je u prisustvu gostiju i novinara svečeno uručena nagrada Ljetovanje za dvoje. Nagrada se realizuje preko dugogodišnjeg partnera Pivare Tuzla, agencije Golden Tours iz Tuzle. Ovu posebnu i vrijednu nagradu koja je izvučena 20. juna u Gračanici, okviru 3. kola nagradne igre Kad si sretan ti naruči tuzlansko, osvojio je Benjamin Šehić iz Banovića. Dobitnik nije krio svoje oduševljenje i radost, a sa nama je podjelio vijest da će ovu osvojenu nagradu pokloniti svojim roditeljima. Ovom prilikom čestitamo još jednom sretnom dobitniku, a njegovim roditeljima želimo prelijep odmor i ugodan provod.

Kliknite ovdje za više >>
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Nagradna igra - kad si sretan ti naruči tuzlansko

Ispred objekta Bingo u Gračanici, u prisustvu novinara i gostiju obavljeno je javno izvlačenje 3. kola dobitnika SMS nagradne igre "Kad si sretan ti naruči tuzlansko". Preliminkarni spisak dobitnika je dostupan na linku u nastavku teksta.
Podsjećamo, za učešće u nagradnoj igri svaki igrač treba da pošalje SMS poruku sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilsnera, i da ga pošalje na broj 091 212 405 ili preko web stranice www.pivaratuzla.ba. Potrebno je poslati samo šifru od 7 znakova sa čepa. Svaki izvučeni dobitnik automatski dobija obavještenje putem SMS-a.
Želimo puno sreće svim učesnicima !!!!

Kliknite ovdje za više >>
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Sazivanje 24. Skupštine dioničara

Na osnovu Odluke o sazivanju redovne 24. Skupštine dioničara Dioničkog društva Pivara Tuzla, broj: 1300-3 od 07.06.2018. godine, a u skladu sa članom 230. Zakona o privrednim društvima (Službene novine Federacije BiH br. 81/15), člana 10. stav 2. Pravilnika o upravljanju dioničkim društvima (Službene novine FBiH br. 19/10) i člana 80. Statuta Pivara d.d. Tuzla, Nadzorni odbor objavljuje: Obavještenje o sazivanju redovne Skupštine dioničara za 02.07.2018. godine, sa početkom u 14:00 sati, u sjedištu Društva u ulici Maršala Tita 163, Tuzla.
->> Kliknite ovdje za preuzimanje cjelokupnog obavještenja

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Donacija Domu za djecu bez roditeljskog staranja

Predstavnici Pivare d.d. Tuzla su danas (22.05.2018. godine) posjetili Javnu ustanovu Dom za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli kako bi im uljepšali njihovu proslavu 51. godišnjice postojanja i ujedno razveselili najosjetljiviju populaciju, njihove štićenike, kojima je potrebna pomoć i pažnja svih nas.
Pivara Tuzla ovoj ustanovi svake godine uručuje skromne poklone u vidu svojih proizvoda iz bezalkoholnog programa te joj pruža podršku u svim drugim aspektima.

 
     
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery  

Nagradna igra - kad si sretan ti naruči tuzlansko

Obavljeno je izvlačenje 2. kola dobitnika SMS nagradne igre "Kad si sretan ti naruči tuzlansko". Preliminkarni spisak dobitnika je dostupan na linku u nastavku teksta.

Za učešće u nagradnoj igri svaki igrač treba da pošalje SMS poruku sa jedinstve-nim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane krunskog zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilsnera, i da ga pošalje na broj 091 212 405 ili preko web stranice www.pivaratuzla.ba. Potrebno je poslati samo šifru od 7 znakova sa čepa. Svaki izvučeni dobitnik će dobiti automatsko obavještenje putem SMS-a.

Kliknite ovdje za više >>
     
Donacija Merhamet Tuzla  

Donacija Pivare Tuzla Narodnoj kuhinji Imaret

Pivara Tuzla je u četvrtak, 17. maja, predstavnicima dobrotvornog društva "Merhamet" tradicionalno uručila skromnu donaciju u svojim proizvodima za potrebe korisnika Narodne kuhinje Imaret iz Tuzle. Uz zahvalnost za ovu donaciju, predstavnik Merhameta, gosp. Zijad Dardagan je istakao da Pivara Tuzla već više godina tradicionalno pomaže rad Narodne kuhinje Imaret u Tuzli tako što svake godine donira znatne količine svojih proizvoda. Svaka donacija Narodnoj kuhinji je značajna i dobrodošla jer je korisnika jako puno. Ovim putem Pivara Tuzla apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihov rad i doniraju što je u njihovim granicama mogućnosti.

 
<< Nastavi na starije vijesti... >>    
     

www.pivaratuzla.ba